Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok! Ha megnéztétek az oldalam és tetszett,irjatok nekem pár sort.A jó és a rosz kritikákat is szivesen fogadom,hiszen mindig tanul az ember.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/nyilas61/uploads/www.tvn.hu_65b7e85dede78d722eaf3a52b074e0f3.gif

 

 

"Senki sem róhatja fel nekünk, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, de azt igen, ha nem vagyunk önmagunk."
Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat, és tovább kell menni. Mindannyian a saját utunkat járjuk. És mi a cél? Hogy megvalósítsuk önmagunkat."
Te mondtad: a szerelem mindig változtat az emberen. És én keresztülmentem a változáson, bár látszatra ugyanaz vagyok. De jobb és tisztább. „Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni. Elszakadni. Megszabadulni. Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.
”Nem legyőzni kell az akadályt - hanem túljutni rajta. A FOLYÓ NEM ÁLL LE VITATKOZNI AZ ÚTJÁT ÁLLÓ SZIKLÁVAL, HANEM ÁTFOLYIK RAJTA, S DERŰSEN ROHAN A TENGER FELÉ!!!!
/hát ez vagyok Én...

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KEDVES LÁTOGATÓIM!!!!

(ircsi, 2009.07.02 17:34)

Nemtudok mindenkinek külön-külön köszönetet mondani azért a sok szépért amit itt irtatok nekem:))Cak annyit szeretnék mondani valamennyiőtöknek,KÖSZÖNÖM!!!Ennyi szeretetet és biztatást ritkán kap az ember,és ezt meg is becsülöm és erőt meritek belőle.Köszönöm,hogy itt vagytok és visszajöttök,mert tetszik amit csinálok. Remélem ezután sem csalódtok az oldalaimban és sűrűn benéztek,igyekszem uj dolgokat feltölteni. Én továbbra is sok szeretettel várlak benneteket:)) Legyen nagyon szép napotok : ircsi

csodák pedig vannak......

(sziren@citromail.hu, 2009.06.27 00:12)

itt a földön .mindenkiben csak ki kell őket hozni magunkból..már megérte, hogy öszülő fejjel beletenuljak sz,gép rejtelmeibe.gratulálok... boldog vagyok,hogy rádleltem.ÍSTEN ÁLDJON MEG.CSILLAG MILIÁRDSZOR,majd még talkozunk.boldog nénapo˘t kivánok.sziszi ... az én unokam is ircsinek hiv,mert iren vagyok én is

kartonozó

(erika, 2009.06.23 20:45)

Ne sértődj meg(nem azért mert nem néztem ki belőled) de sokkal jobb mint gondoltam!!!!!!!!
csüt.várunk!

manyi54@citromail.hu

(Marika, 2009.06.17 23:17)

Kedves Ircsi minden nap megnézem az oldaladat mert nagyon tetszik, és olyan gyönyörű képek vannak feltéve,hogy azt nem lehet meg nem nézni!GYÖNYÖRŰEK!!!! További sok sikert, és ha tehetem jövök nézelődni.

Üdv:Marika

1201 Budapest, Pacsirta u.36.

(Juhászné Kati, 2009.06.16 08:08)

Keresgélés közben találtalak meg! Nagyon tetszik az oldalad! Horoszkópos képeket kerestem. Éppen egy weboldalt próbálok összerakni és oda szerettem volna beszúrni egy "Bak" képet. De látom Nálad is csak a virágok letölthetők. Minden esetre még jövök bogarászni, mert klassz az oldal.
Üdv.: Kati

szalayaniko@hotmail.com

(aniky, 2009.06.01 15:34)

A vèletlen hozott ide ès csodàra talàltam! Lèlek melengetö bèke szigete! Megnyitottad elöttünk a belsöd szèpsègèt. Köszönet èrte ès ez a legkevesebb ami leirhato. Kivànok hozzà sok eröt, kitartàst, egèszsèget! Megszèpitetted a napom! Ide vissza kell jönnöm töltekezni szeretetböl.
Tovàbbi sikereket! Baràti üdvözlettel! Aniky

Szabadkígyós

(szamosi_aniko@freemail.hu, 2009.06.01 11:00)

Nagyon tetszik az oldal,mindig vissza vissza nézek,mert van miért.Minden jót kívánok,szeretettel üdvözöllek:Ancsa

Newport South Wales England

(elizabeth, 2009.05.12 13:32)

Kedves Ircsi mint annyiszor, mindeg csodalattal nezem kedves oldaladat itt.Erot egeszseget es csodalatos szep hetet kivanok nektek.Koszonom hogy itt lehettem.nagyon tetszik es fogokk jonni maskor is szioka minden szepet kivanok.xx

katuska55@citromail.hu

(katuska55, 2009.04.30 23:32)

Gratulálok az oldalaidhoz! Gyönyörűek, nem tudom mennyi időt töltöttem el itt, de visszajövök! Csodásak a képeid, /vittem egy párat belőle/ és a mondanivalók, az ötletek tuti jók!További jó munkát kívánok, és ehhez sok-sok boldogságot, erőt, és egészséget! Baráti üdvözlettel, igaz még nem találkoztunk, de olyan mintha már 100 éve ismernélek!

vidajeva@citromail.hu

(éva, 2009.04.25 18:22)

Gratulálok az oldalhoz nekem nagyon, nagyon teteszi.
Csak igy tovább.
üdv.

bubuka64@citromail.hu

(Bubu, 2009.04.16 09:31)

Kedves Ircsi!

Fantasztikus az oldal!!! Sokat láttam már, de ilyen gyönyörűségeset, információban bővelkedőt még nem.
Gondolom,hogy a szived is tele van gyönyörüséggel és sok-sok szeretettel, ami tükröződik is minden képben és szóban egyaránt. Ma találtam rá először, de nem utoljára.
Sok-sok jót kivánok Neked és kedves családodnak.

Szeretettel üdvözöllek: Bubu

sissi@tvnetwork.hu

(Sissi, 2009.04.13 14:19)

Édes Ircsikém!
Éppen 3 órát töltöttem az oldalaidon, mert nem tudtam abbahagyni a nézelődést, úgy lekötött a sok gyönyörűség. Gratulálok ehhez a szép munkához! Értékes, sokrétű honlapot hoztál létre, sokunk örömére. Köszönjük a fáradozásod!

kocsisanna@citromail.hu

(KOCSIS ANNA, 2009.04.13 09:29)

KEDVES IRCSI, NAGYON TETSZIK AZ OLDAL, ITT MINDENT MEGTALÁLTAM AMI ÉRDEKEL. KÖSZÖNÖM,ÉS TOVÁBBI SIKEREKET KÍVÁNOK
KELLEMEES NYUSZI NAPOT.

moofly@citromail.hu

(Zsuzsa, 2009.04.10 18:42)

:)
Ami a könnyeket illeti,gyakorlatilag a második oldal közepén már a szememben csillogott.Nem is tudnám felsorolni mi minden hagyta el a számat,és lehet hogy nevetségesen hangzik,de felállt a szőr a kezemen.(persze jó értelemben):)
Ajánlottam az oldalt másoknak is,mert nem bírom ki,hogy ne érezze ezt más is.:)

Ez lehet hogy nem passzol ide,de szeretnék egy csöpp segítséget kérni,képpel kapcsolatban.Ha lehet,"négyszemközt" ha megoldható.Nekem nem megy az ilyen "képvarázslás" csak egyszerű képet szerkesztettem eddig.Ajándék lenne.:)

Köszönöm: Puszika
Zsuzsa

ircsi

(Kedves Zsuzsa!, 2009.04.08 20:15)

Nagyon-nagyon megörültem annak amit ide irtál,és megmondom őszintén,még könnyet is csaltál a szemembe.Igazán jól estek ezek a szavak,titkon reméltem,hogy egyszer valaki rátalál az oldal értelmére,és arra,hogy miért is készitettem. Szerettem volna magamból,és szeretetemből adni mindenkinek a képeim által,amit te meg is éreztél amit köszönök neked,és sok sok látogatómnak akik ugyanezt érzik hiszen ujra visszajönnek!! KÖSZÖNÖM!!Próbáltam olyat létrehozni,ami hasonlit egy kis szigetre,ahol az ember egy kicsit kikapcsolódhat,feltöltődhet,mert bizony-bizony sok probléma van amitől nehezen szabadulunk,és kell valami,valami ami kibillent ebből!És ennek csak én örülök a legjobban,ha ezt a valamit itt megtaláljátok,és elidőztök egy kicsit:))Köszönöm a jókivánságokat,köszönöm,hogy megtisztelitek oldalam:)) Én igyekszem!!Baráti üdvözlettel.és öszinte köszönettel!!! Ircsi

moofly@citromail.hu

(Zsuzsa, 2009.04.08 18:28)

Kedves Ircsi!:)
Jó ideje már hogy ide látogatok,így kezdem a napom,nem lehet betelni vele!
Számomra ez az oldal a legkedvesebb. Felemel amikor úgy érzem minden ellenem van. Erőt ad ahhoz,hogy talpon maradjak,és folytassam azt,ami számomra elrendeltetett. Vagy újult erővel alakítsam sorsomat...
Kívánok hosszú életet a honlapnak és sok látogatót,mert sokaknak rávilágít arra,ami eddig homályban volt: hogy vannak még csodálatos dolgok,mit csodás emberek "alkotnak"

Őszintén köszönöm! :)
Puszi: Zsuzsa

RENA22@CITROMAIL.HU

(RENA, 2009.04.02 21:23)

gyönyörű képeid vannak.és érdekes az oldal.soha ilyen jóval még nem találkoztam.szivből gratulálok a munkádhoz.igazán tehetséges ember vagy.kivánom hogy a jövőben is ugyan ilyen sikeres légy.akinek tudom mindenkinek ajánlani fogom ezt az oldalt.hisz nagyon szép.mégegyszer GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Kedves Piri!

(ircsi, 2009.03.11 14:12)

Igazán örülök annak,hogy itt vagy, idetaláltál és tetszik az oldal.Sok-sok kedves látogatómmal együtt nagy-nagy szeretettel várlak benneteket vissza és bizom abban,hogy mindig felfedezitek az uj dolgokat,hiszen nemcsak ez az oldal vár benneteket a LINKEK menüben még van 4 oldalam. Kérlek benneteket látogassatok el oda is,reményeim szerint azokban sem fogtok csalódni:))Én mindenkit sok szeretettel várok,na és ha megtetszik valami? Nyugodtan vigyétek el hisz azért készitettem őket.Baráti üdvözlettel! ircsi:))

piri01@hotmail.com

(Piri, 2009.03.11 11:44)

nagyon tetszik itt minden,szép és hasznos grat hozzá,máskor is jönnék,ha nem baj

kaori@freemail.hu

(Andi, 2009.03.07 18:28)

Nagyon jó ez az oldal gratula!! :D


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő » 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 1603526
Hónap: 5061
Nap: 166