Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok! Ha megnéztétek az oldalam és tetszett,irjatok nekem pár sort.A jó és a rosz kritikákat is szivesen fogadom,hiszen mindig tanul az ember.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/nyilas61/uploads/www.tvn.hu_65b7e85dede78d722eaf3a52b074e0f3.gif

 

 

"Senki sem róhatja fel nekünk, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, de azt igen, ha nem vagyunk önmagunk."
Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat, és tovább kell menni. Mindannyian a saját utunkat járjuk. És mi a cél? Hogy megvalósítsuk önmagunkat."
Te mondtad: a szerelem mindig változtat az emberen. És én keresztülmentem a változáson, bár látszatra ugyanaz vagyok. De jobb és tisztább. „Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni. Elszakadni. Megszabadulni. Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.
”Nem legyőzni kell az akadályt - hanem túljutni rajta. A FOLYÓ NEM ÁLL LE VITATKOZNI AZ ÚTJÁT ÁLLÓ SZIKLÁVAL, HANEM ÁTFOLYIK RAJTA, S DERŰSEN ROHAN A TENGER FELÉ!!!!
/hát ez vagyok Én...

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rakamaz szamanna@citromail.hu

(Ludas Andrásné, 2010.06.21 19:09)

Véletlenül tévedtem ide,és nem bántam meg!Minden nagyon tetszik amit eddig láttam!Máskor is jövök!köszönöm!

vinczeferencne@upcmail.hu

(Vincze Ferencné, 2010.06.18 13:20)

Ircsike, Kérlek ne haragudjál, hogy megint írok, csak annyit szeretnék, még hogy ez a gyertyás oldal egy szuper jó ötlet volt,nem tudok be telni, vele, és ha lehet kérni?? esetleg, több, felírásos, kép lenne, mert,néha nagyon nehéz, egy szép, képhez,versikét találni,,olyanra, gondoltam, ami a képpel együtt.le tölthető,de ha nem lehetséges, nem baj, örülök, ha el olvasod, a levelemet,,Szeretettel, Üdvözlettel,,Éva,,

vinczeferencne@upcmail.hu

(Vincze Ferencné Éva, 2010.06.18 12:04)

Ircsike,,minden nagyon szép nagyon tettszik, de mit is mondhatnák, még csak annyit hogy a gyertya gyújtás oldalad, egyszerűen, Csodálatos,Remek, mikor meg láttam, Szíves, engedelmeddel, el vittem pár képet, Drága Fiam Emlékére, a gyertya gyújtás oldalra, Köszönöm Szépen, Jó egészséget, és további jó munkát Kívánok sok Szeretettel, Tisztelettel,, Éva, Legyen Szép, Napod,,

Biharkresztes Ady Endre 15

(Demeter Attiláné, 2010.06.17 19:14)

Kedves Ircsikém!Ki sem tudom szóban fejezni mennyi sok örömet okoztál,ezzel asok gyönyörűséges képekkel.Lélegzetelállitóak szépek,te egy sok oldalu kreativ hölgy vagy,amihez tiszta szivből Gratulálok,most találtam rá az oldaladra.Kellenne egy kis segitség nem tudom,hogy kell mentenni aképekből,kérlek segits.Köszönöm,és további sok sikert kivánok.Puszi.Ica!

Nyírtelek Dankobokór

(Estókné Somogyi Irén, 2010.06.17 14:59)

Drága ircsikém látom raktál fel új képeket,mint irtam neked hogy vissza járó leszek csak mikor itt vagyok nem írok minden alkalommal.Drága Ircsikém van egy kis problémám. Szívessen venném ha tudnál benne segitsé-
gemre lenni! Egy honlap szerkesztésénél hogy kell
beszerkeszteni a barátokat,blogot,vídeót,képeket,stb.
Oldalakat,ugy hogy a látogatók megtudják nyítni hozzá tudjanak szólni.Meg le is tölthessék az oldalról.Olyan dologra gondoltam ami ingyenes,
vagy tanács.A honlapépitő pl az is ingyenes.
Ha tudsz bármilyen formában segítséget nyújtani
meg köszönöm, ha nem akkor is hogy el olvastad.
Jó egészséget a szép munkádhoz,saját és a mi
örömünkre. Üdv: Irénke...VÁROM VÁLASZOD! KÖSZI!!!

kissimre461@gmail.com

(Kiss Imre , 2010.06.13 23:23)

Kedves Ircsi! Nagyon szép a meditációs zene, és az oldalad is nagyon tetszik. Úgy gondolom sokszor fogok még itt elidőzni. Te magad pedig, jó ember, és különleges, színes egyéniség vagy. Köszönöm, hogy ily módon megismerhettelek. Őszintén gratulálok: Imre

Érd

(Piri , 2010.06.13 20:15)

Kedves Ircsi !! Nagyon szép az oldal , nagyon megfogott lelkileg köszönöm neked !!!! Gyakran jövök majd , örülök , hogy ide találtam !!!! Puszi neked Piri

Kedves Látogatóim!

(ircsi, 2010.06.10 12:54)

Nemgyőzöm ismételni önmagam,nagyon köszönöm nektek a dicsérő szavakat,és azt hogy idelátogattatok.Mindenkit sok szeretettel köszöntök itt " nálam" A sok-sok látogatót akik vissza - vissza térnek, és pár kedves szóval adják jelét annak hogy itt voltak.Köszönöm!!!! Gyertek visza máskor is és nagyon nagy szeretettel várok mindenkit:)) Legyen további szép napotok:)) ircsi

szia

(guiaseva, 2010.06.06 22:13)

Gyönyörű dolgokat találtam az oldaladon, nem lehet betelni velük. Köszönjük
Üdv. Guias Eva

raczne74@freemail.hu

(Mónika, 2010.06.01 09:53)

Szia Ircsi!
Nagyon jó lett az oldalad,csak gratulálni tudok hozzá!
Vittem pár rózsás képet az oldalamra,köszönöm szépen.
További jó "honlapépítést"!
Üdv. Mónika

szabo.anna1949@gmail.com

(Szabó Anna, 2010.05.31 18:18)

Kedves Ircsi! Nagyon jó dolgokról lhet olvasni. köszönöm,hogy meg találtam ezt az oldalt.Anna

Érd

(Balogh Éva, 2010.05.27 22:01)

Szia Ircsi!
Én véletlenül tévedtem a honlapodra. Érdekesnek tartom az oldalakat, ezután tudatosan kattintok rá!
További sok sikert kívánok e tevékenységedhez! Éva

Dunaújváros

(Borbély Irén, 2010.05.25 17:37)

Kedves Ircsi!

Nagyon tetszik az oldalad, el is mentettem a kedvenceim közé. Egy bajom van: ha elmentem a képeket az én dokumentumaimba, akkor már nem mozognak.
További jó munkát!
Szia Irénke

Nyaklánc

(Melánia, 2010.05.23 20:40)

Jó napot!Szeretnék kérdezni valamit amire még senkitől sem kaptam választ.Egy nyakláncról lenne szó amit egy régiség kereskedőtől vettem és nagyon fontos nekem.A lánc medálján egy női arckép látható és szeretném megtudni,hogy Ki is volt ő valójában?Mi volt a rangja?Mi volt a neve?
Ha valaki tudna segíteni abban,hogy kiderítsem ezeket,az kérem jelezze.Előre is köszönöm!
Amikor ez az kérdés felmerült bennem,egyből magára gondoltam Ircsi mert maga egy tapasztalt nő és biztosan sokat tud...Rendszeresen látogatom a honlapját és nagyon tettszik!Gyönyörűek a képek és a sok okos dolog is!
Üdvözlettel:Melánia

Gratulálok

(lotterzon@gmail.com, 2010.05.22 18:48)

Kedves Ircsi!
Nagyon tetszik az oldalad,még nem néztem mindent végig rajta,de a képeidből szeretnék el vinni. Gratulálok a szép gyűjteményhez,és további sikereket kívánok.Edit

Szentes

(Jozefin , 2010.05.20 13:06)

Kedves Ircsi!
Nagyon kedves oldalra találtam. Ezt Önnek köszönhetem.
Őszinte szívvel gratulálok hozzá. Sok szép olvasni
való van rajta.Ritka olyan ember aki fel is ajánlja
a képeit. Egy pár képet nem tudtam megállni Én is
elvittem.
Nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel:
Jozefin egy nagymama

marian80@freemail.hu

(Marchie, 2010.05.19 15:36)

Kedves Ircsi!

Többször is ellátogatok az oldaladra, mert sok-sok képet és dekort le tudok szedni innen. Nagyon-nagyon köszönöm őket és kívánok neked sok boldogságot és örömet az oldalaid szerkesztésében! Nagyon hasznosak a praktikák és szívhez szólóak a versek. Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakban. Marchie (30)

Gratulálok!

(Móni - egy 13 éves lány, 2010.05.09 11:12)

Kedves Ircsi néni!
Szívből szeretnék gratulálni!Nagyon jó ez az oldal!És semmi rosszat nem lehet róla irni!Nagyon örölük hogy rátaláltam erre az oldalra!Pedig csak anyáknapi verseket kerestem!És azok is nagyon gyönyörüek!A képek is meg minden olyan csodálatos ezen az oldalon!
És örülök hogy elvihetőek ha megtetszik egy-egy kép vvagy miegymás! Vittem el néhány képet.
Nagyon szépen köszönöm!
Szinte mindenap benézek!
Móni(13)

bedo_imrene@zalavolan.hu

(Jutka, 2010.05.04 13:03)

Kedves Ircsi!

Nagyon tetszik az oldalad. Sok-sok szép és hasznos dolog van rajt. Azt pedig külön köszönöm, hogy elvihetővé tetted a képeket.

Koszonom

(gigi , 2010.04.30 23:46)

a google-n keresztul talaltam az oldaladra, csak anyaknapi verseket kerestem. Nalad talaltam szepeket, szivhez szoloakat, es gyonyoru kepeket!
Szegyelltem volna szo nelkul 'lopni', de latom irod nem is egy helyen, ha tetszik, vegyetek!... hat tetszett, es vittem magammal parat! nagyon koszonom!!!!
es visszajovok meg, mert ahogy latom rengeteg olvasnivalod is van! koszi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő » 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 1603525
Hónap: 5065
Nap: 173