Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Az angyalok ennek ellenére mindennapi életünk egyre inkább érzékelhető részévé válnak

Az emberek egyre többet beszélnek angyalok felbukkanásáról az életükben. Egyesek arról mesélnek, hogy egy angyal kihúzta őket egy lángoló épületből, mások arról, hogy az angyaluk megállított egy autót, amely elütni készülte őket, megint mások pedig arról, hogy az angyalok felemelték a repülőgépük szárnyát, hogy az nehogy lezuhanjon.

 


Sok ember nem veszi komolyan ezeket a történeteket – és lehet, hogy te is közéjük tartozol. Amíg egy angyal meg nem jelenik a szemed előtt, egyszerűen nem vagy hajlandó hinni bennük. Inkább abban reménykedjünk, hogy soha nem leszel olyan krízishelyzetben, ami miatt az angyalok a segítségedre sietnének.

 

 


Akkor is magadhoz hívhatod az angyalokat, amikor nem vagy krízishelyzetben

 

Ennek sokféle módja létezik, és ezek a módszerek egyvalamiben megegyeznek:

 


Ha nem tiszta, szeretettel teli szívvel közelítesz az angyalok felé, akkor soha nem fogsz velük találkozni, még egy pillanatra sem.

 

 


Én sokszor találkoztam az angyalommal

 

A tökéletes béke és harmónia időszakaiban is eljött hozzám, csak azért, hogy velem legyen. Ő így tudatja velem, hogy minden rendben lesz, ha hiszek, és ha a pozitív úton maradok. Krízishelyzetben pedig rengetegszer segített nekem.

 


Egyszer megakadályozta, hogy balesetet szenvedjek az autómmal. Egy autót gyakorlatilag ledobott az útról, bele az árokba, mert nagyon erősen imádkoztam. Láttam, hogy egyenesen az én autóm felé tart, amelyben a kisfiammal ültem éppen. És nagyon sok ilyen helyzet volt még, amikor autóban ültem. A szülésem alatt is végig velem volt az angyalom. Az életem során pedig sok-sok szomorú próba alatt mellettem állt és vigasztalt, annyiszor, hogy nem is tudnám megszámolni. Az angyalom mindig velem volt.

 

 


Az angyalok megidézése

 

A legtöbb angyalkutató egyetért abban, hogy az angyalod olyan formában fog megjelenni előtted, amelyet a legkönnyebben el tudsz fogadni. Az angyalokról kialakult hagyományos kép szerint az angyalok gyönyörű teremtmények leomló ruhában és nagy, fehér szárnyakkal. Az angyalokról kialakult modern kép pedig egy átlagos ember képe.


Ha kapcsolatba szeretnél lépni az angyaloddal, először gondolkodj el azon, hogyan fogadnád be őt a szívedbe, és hogyan ismernéd fel.


 

Az angyalok világa különböző rendekkel van tele

Minden rendnek megvan a maga különleges feladata. Az angyalok között vannak egyéni kísérőangyalok, akik egyes embereket kísérnek; összekötő angyalok, akik az embereket kötik össze egymással; gyógyító angyalok; átváltozó angyalok; valamint környezeti angyalok.

 


Ha kapcsolatba szeretnél lépni az angyaloddal, először keress egy nyugodt helyet, ahol meditálhatsz, vagy elgondolkozhatsz azon, hogyan fogadd őt a szívedbe. Ezután alakíts ki szent hangulatot, amely kísérni fogja az imáidat vagy a szertartásaidat. És természetesen szeresd magad eléggé ahhoz, hogy a létezés halandó és halhatatlan síkján is át tudd érezni a transzcendencia érzését.

 


Ha felismerjük az angyalainkat és kapcsolatba lépünk velük, megnyitjuk azt a kaput, amely az énünk legmagasabb és legjobb része felé vezet. Figyelj az angyalodra, és az angyalod is figyelni fog rád.

 

 

 

 

 

 

Hihetetlen

Egyszer régen a szicíliai Taorminában egy kisfiú több napra beszorult egy földrengés után a romok alá. Senki nem értette, hogyan maradhatott életben olyan hosszú ideig étlen-szomjan.

A kisfiú azonban kijelentette, hogy egy „csodálatos, fényes, fehér ruhába öltözött hölgy” hozott neki ételt mindennap.

Ezeket, a képzeletbeli barátokat sajnos általában kinevelik belőlünk, néhányan azonban életünk során ismét rájuk találunk.

 


 


 

Nem lehetnek titkaink őrangyalaink előtt

Őrangyalunk mindent tud rólunk, és minden lehetséges módon segítséget próbálnak nyújtani, hogy életünk a legboldogabb, és leggazdagabb legyen. Előttük nem lehetnek titkaink! Ha például, irigyek vagyunk valakire, vagy valami tisztességtelenségre készülünk, őrangyalunk igen is tud róla. Még az is előfordulhat, hogy egy halk, figyelmeztető hangot hallunk, amely azt mondja: ne tedd! Hívhatjuk ezt lelkiismeretnek is, de valójában őrangyalunk figyelmeztetéséről van szó.

Az őrangyalok spontán felbukkanása

Az őrangyalok gyakran bukkannak fel olyankor, amikor már minden reménytelennek tűnik számunkra. Egy hölgy egyszer elmesélte, hogy őrangyala akkor jelent meg, amikor a fia öngyilkos lett. Valószínűleg ő is a gyermeke után ment volna, ha akkor nem siet segítségére az őrangyala. Így azonban visszatért a nyugodt életbe, és ma már nagyon boldogan él fia emlékével. Ez az eset az őrangyal spontán felbukkanása. Senki sem számít rá, és az első alkalommal valószínűleg megrémülünk.


Arra azonban van lehetőség, hogy megkérjük az őrangyalokat: mutatkozzanak meg. Erre nagyon sok módszer létezik. Az őrangyal gyakran azonnal megjelenik, amint meghívjuk őt az életünkbe.


Az őrangyal megismerése

Általában arra számítunk, hogy őrangyalunk gyönyörű ruhába öltözve jelenik meg előttünk, hatalmas fénnyel körülvéve. Ez megtörténhet, de igen kicsi a valószínűsége. Az alábbiakban azzal foglalkozunk, hogyan vagyunk képesek a legegyszerűbb módon kapcsolatba kerülni őrangyalunkkal.


Tudás

Ha odafigyelünk magunkra, akkor fokozatosan érezhetünk erősödő védelmet, megnyugvást afelől, hogy őrangyalunk vigyáz ránk.


Álmokban

Őrangyalunkat álmunkban is megismerhetjük. Ez a legáltalánosabb jelenség, ugyanis az álmaink segítenek értékelni életünk történéseit. Ha azt tapasztaljuk tehát, hogy őrangyalunk ezen a módon jelenik meg, rendszeresítsünk egy füzetet és egy ceruzát az ágyunk mellé, hogy mindent azonnal le tudjunk írni, ha felébredtünk. Azért fontos, hogy rögtön, ébredés után jegyezzük papírra az álmunkat, mert amint elkezdjük a napi tevékenykedéseinket, elhalványulnak, és könnyen feledésbe is merülnek.


Gondolatok és érzések

A gondolatok és érzések további lehetőségei annak, hogy őrangyalunk beszéljen hozzánk, kapcsolatba léphessen velünk. Teljességgel nyilvánvaló, hogy nem minden gondolat származik az őrangyalunktól. Egy felbukkanó gondolatról azonban ösztönösen tudhatjuk, hogy más forrásból való, nem pedig a tudatalattinkból.

Intuíció

Érzéseinkkel nagyon szoros kapcsolatban állnak az intuitív megérzések. Ezek vajon az őrangyalunk üzenetei? Nagy a valószínűsége, hogy igen. Néha úgy fogjuk fel ezeket a megérzéseket, hogy nem is vagyunk annak tudatában.


Ima, vagy könyörgés

Az ima egy másik módja az őrangyallal való kapcsolatteremtésnek. Nem fontos konkrét imát mondanunk, egyszerűen csak kérjünk segítséget az őrangyalunkkal való kapcsolat felvételhez.


Levélírás

Ez az egyik leghatékonyabb módja az őrangyalokkal való kapcsolat megteremtésének. Fogjunk egy darab papírt, és egyszerűen írjunk le mindent, amit el szeretnénk mondani őrangyalunknak. A levél lehet annyira személyes, amennyire csak szeretnénk, hiszen rajtunk, és az angyalokon kívül senki más nem fogja elolvasni. Ha elkészültünk a levél megírásával, tegyük egy borítékba, és címzésként ennyit írjunk rá: „Őrangyalomnak”. Ragasszuk le, majd égessük el. A hamut gyűjtsük össze, és az udvaron, vagy a lakásunk környékén szórjuk szét. Végezzük ezt úgy, mint egy szertartást.


Lerajzolni az őrangyalunkat

Nem is gondolnánk, hogy kreativitásunkat arra is használhatjuk, hogy megtaláljuk személyes őrangyalunkat. Pedig megpróbálkozhatunk azzal, hogy egy angyalképet rajzolunk, és ki is színezzük. Amikor az angyal rajzolására koncentrálunk, oda is vonzzuk őrangyalunkat magunkhoz. Még azt is észrevehetjük, hogy fokozatosan hatni fog a ceruza mozgására, és láthatjuk, hogy gyönyörűt alkottunk.


Legyünk nyitottak és tudatosak

Ez az egyik leghatékonyabb módja az őrangyallal való kapcsolatteremtésnek. Vegyük észre, hogy őrangyalunk folyamatosan velünk van, és segíteni akar nekünk. Beszéljünk hozzá, kérjünk tőle bármit, amire csak szükségünk van. Kérésünk azonban legyen annyira egyértelmű, amennyire csak lehetséges. Ha ugyanis nem vagyunk biztosak annak, hogy mit szeretnénk, kérni sem tudjuk pontosan. És ha nem tudjuk, mit is akarunk, honnan fogjuk tudni, hogy megkaptuk-e azt?


Figyeljünk oda, hogy ne csak kérjünk az őrangyalunktól

Hasznos lehet, ha rendszeresen beszélgetünk az őrangyalunkkal. Meséljük el neki azt is, hogy mi történik velünk, hogyan telnek napjaink. Beszéljünk a sikereinkről, eredményeinkről, csalódásainkról, és szeretteinkről. Ha ugyanis rendszeres a kommunikáció, sokkal könnyebbé teszi számára, hogy életünk fontos részévé válhasson.

Jó, ha minden este – lefekvéskor – megköszönjük őrangyalunknak, hogy vigyázott ránk, és segített nekünk.

 
Őrangyalunk neve

Ha már kapcsolatba kerültünk az őrangyalunkkal, bátran kérdezzük meg a nevét. Ez ugyanis nagyon sok szempontból fontos lehet. Ha tudjuk valakinek a nevét, sokkal közelebb kerülünk az adott személyhez. Így van ez az őrangyalunk esetében is. Ha tudjuk a nevét, azonnali kapcsolatot tesz lehetővé számunkra, mivel egyszerűen csak ki kell mondanunk ahhoz, hogy megjelenjen a tudatunkban.

A név általában spontán merül fel a tudatunkban, amikor először lépünk kapcsolatba az őrangyalunkkal. De aggodalomra akkor sincs semmi okunk, ha egy több időt igényel majd. Egyszerűen lazuljunk el, kérdezzünk rá a nevére többször is, és a név fel fog bukkanni elménkben.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Recommendations: how to promote your ircsi.eoldal.hu

(LatonyaVodaw, 2018.03.26 04:26)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать fifa 15 через механики

(garneuSwer, 2018.03.25 08:17)

Сообщение удалено

---
Какое талантливое сообщение fifa 15 таблетки скачать торрент, скачать кряк для фифа 15 или [url=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/29-fifa-15-ultimate-team-edition-pc-l-rus-multi-2014.html]фифа 15 лицензия[/url] fifa 15 16 17 скачать торрент

3552 Muhi Petôfi út 7

(Johnn, 2015.07.21 01:11)

Nèha el száll ahitem de tudom hogy van menny ès föld 20 èvesen meghaltam de vissza jöttem sok mndenen át estem de az èlet sikertelennek tünik annyit tudok Isten ès anyalai nèlkül senki ne èljen hidjen ès a hite álltal mindent elèr hidjen bizzon ès aki kèr ès hite van megadatik mádkozzon csak a miatyánk az üdvözlègy Mária most segits meg Mária záráskènt pedig szent Mihály föangyal máját mondja

angyal

(Alice, 2010.02.17 10:18)

szerintem vannak angyalok.egyszer amikor az uton mennetem volna át valami vissza rántott engem ugy éreztem.pont szerencsém volt mert akkor hajtott el egy száguldo auto az uton.biztosan elcsapot volna engem.

Re: angyal

(Szerencse, 2011.08.18 19:08)

Cserbenhagyásos autóbalesetet szenvedtünk.Azon az oldalon,ahol ültem,teljesen roncsolódott az autó.A szakértők nem tudták,hogyan úsztam meg egyetlen karcolás nélkül ezt.Én tudom:az ütközéskor volt még valaki velünk,biztos voltam benne,az őrangyalom volt velem.Azóta is többször segített nehéz helyzetekben!

kóny

(benesné nikoletta, 2010.09.04 22:17)

hiszek az Angyalokban.2010.7.hóban műtöttek vastagbéldaganat miatt.Hála Istennek,minden oké!A lényeg:miközben az egész kórház aludt,közöttük én is,arra ébredtem,hogy a kézfejemen simogatást éreztem!kinyitottam szememet.sehol senki!de tudtam,ez csakis egy angyali érintés volt!lelkem mélyén ezt éreztem!olyan finom és nyugtató volt!!köszönöm ezt a cikket,kipróbálom!

Lövölde tér Budapest

(Romanek Inka, 2010.09.02 18:43)

Kitárt karokkal, kitárt LÉLEKKEL hívom, keresem, áldom ŐKET napmintnapmintnap!!!! Nem csak fájdalmamban, "kereszthordozásaimban" beszélgetek Angyalaimmal...örömködéseimben, sikereimben is jelen vannak,és nem feledek KÖSZÖNETET mondani jóságukért,s bizony kéregetek- leborulok-áldok-fohászkodok...S LEGYEK ÉRDEMES ISTENÜNK és ANGYALAINK oltalmára,gondolkodására.....Én lobogó fádalmamban kerültem "közelükbe", s vágyom maradni így MOST ÉS ÖRÖKKÉ...!

zoltanne.kovacs@upcmail.hu

(Kovácsmama, 2010.06.15 14:25)

Ez így igaz ahogy itt olvasom.
Sokszor segített engem is az Angyalom.
Minden este külön kérem a családtagjaim Angyalait külön-külön, hogy vigyázzanak Nórikámra-Diánámra-Szandikámra-Orsikámra-Angokámra-Klárikámra-Szevérkémre-Zsuzsikámra-Tibikémre-Marikámra-Irénkémre-Zolikámra és mindegyik gyerekem párjára, szerettére, Apura és végül az én Angyalomat kérem, hogy tegye lehetővé, hogy megérdemeljem a mindennapi kenyeret és a bűneimért csak is engem büntessen a Mindenható.
De kérem a JóIstent mindazokért, akik nemtudják kérni az Angyalaikat, hogy oltalmazza meg a kisdedeket és a jóakaratú embereket.
Csodálatos, hogy Rád találtam Ircsi!
Már is könnyebb, egészségesebb, boldogabb vagyok.
Sokáig élj erőben, egészségben.

 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 1603529
Hónap: 5061
Nap: 168