Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állítsd vételre az antennádat

Ha van türelmetek, cselekvőek tudtok lenni, legyőzitek félelmeiteket, átalakítjátok szavaitokat – nem pletykáltok másokról, nem ítélkeztek – mások szurkálódásait nem veszitek magatokra, nem okoztok magatoknak fölösleges szenvedéseket, kerülitek a konfliktusokat, mindig az igazat mondjátok, hogy elkerüljétek a bűntudatot és az utólagos sajnálkozást. Szóval idővel bárki képessé válhat – minél több fényenergia kerül a rendszerébe, a félelem helyett -, hogy meghallja lelke, belső vezetője hangját. Ne aggasszon, ha most hirtelen úgy látod, nem vagy képes kivárni a tudatod tisztulásának folyamatát. Bízz az intuíciódban, számíts a megérzéseidre.

Bár tudósaink még nem bizonyították be, de nincs különbség a hang és a fény terjedésében, sem sebesség, sem frekvencia tekintetében. A beszédhang terjedése véges, nem képes áthatolni bizonyos energiamezőkön, a gondolatszintű átadás azonban határtalan. Az angyalok tehát oly módon is eljuttathatják üzeneteiket – ha kéred -, ahogy arról neked emberi fogalmaid nincsenek (mert annyira befolyásol az idő, tér és anyag hármassága) és kérlek, bízz bennük annyira, hogy ne kelljen hozzá tudományos magyarázkodás: mi, miért és hogyan töltődik le a te rendszeredbe. Állítsd vételre az „antennádat”: kérd az angyalok segítségét!

hogyan ajánlatos kérni?

Az angyaloddal a telepátiához hasonló kapcsolat lehetséges gondolatcserével és bizonyos érzetek érzékelésével. A legtöbb őrangyal földöntúli borzongatással adja tudtunkra, ha valami olyan dologról esett szó – hallottuk vagy mi magunk mondtuk -, ami fontos felismerést tartalmaz számukra. Előszeretettel alkalmaznak olyan illatokat, melyek bizalmunkat erősítik, valamilyen emlékünkhöz társulnak. Az én őrangyalom közelebbi kapcsolatunk kezdetén a gyerekként annyit rágcsált papsajt ízét idézte fel ízlelő bimbóim számára. Számíts ezekre a lehetséges jelzésekre, veled is kidolgozza angyalod a te rendszered számára bizalmat jelentő, kedves és szeretetteljes észleléseket.

 

Ráhangolódni, másként figyelni akkor tudsz, ha képes vagy uralni a gondolataidat. Az angyalkommunikációkor az agyad egy másik hullámsávra vált. A jobb agyféltekéd képes dolgozni ezzel a frekvenciával. Ezért ha eldöntendő kérdéssel indítasz, azonnal beleszól racionális, logikusan gondolkodó részed. Sose úgy fogalmazz, amire igen vagy nem lehet csupán a válasz. „Megvegyem-e azt a házat, belevágjak-e abba a vállalkozásba. stb.…” Az sem javasolt politika, ha azt szeretnéd megtudni „mennyi ideig csinálj valamit, mikor indulj el valahova, adott ember neked való-e…” Neveket és számokat szintén ne kérdezz, ha effélére vagy mégis kíváncsi, nagyságrendeket vagy százalékos arányokat tudsz az angyaloktól kérdezni. Nagy ritkán azért, ha egyezik az isteni akarattal, akkor kapsz teljesen konkrét választ, de ez tényleg nagyon ritka. Az a jó kérdés, amihez a bal agyféltekéd hozzá sem tud szólni. Kérd belső vezetődet, angyalodat, hogy segítsen úrrá lenni jelenlegi helyzeteden, adjon ötletet a továbbhaladásra, adjon megvilágosító összegzést életed problémás területéről.

Megkérdezheted, miért kerültél ebbe a helyzetbe, hogyan illeszkedik élettervedbe a megélt szituáció, mi az, ami most tudattalanodból a felszínre kívánkozik stb. Ha például párkapcsolatra vágysz, akkor arról tudakozódj, hogy mi akadályozza meg benned egy társ bevonzását? Mit kell magadon átszerelned, észrevenned ahhoz, hogy megtaláld a téged kiteljesítő társat? Gyakorolj, rá fogsz jönni: a helyes kérdésfeltevéssel félig meg is válaszoltad, amire kíváncsi voltál. Mert saját kérdéseidre valahol már tudod a választ.


A válasz mikéntjei

Nem egyszerű a helyzet a válaszokkal. A mentális energia érkezhet gondolataid közé, belső hallás útján, képekben, érzésekben, de az angyalok csodásan alkalmazzák a modern civilizáció afféle vívmányait, mint a számítógép. Rácsúszol egy oldalra „véletlenül”, meghallasz egy rádióműsorban valamit, a tévében futó filmből is feltűnhet egy-egy gondolat számodra, ami után az egész műsor el is veszti érdekességét számodra. Az angyalok használják a te minél pontosabb informálásod érdekében a hirdetőoszlopokon látható plakátok szövegeit, a könyves boltokban „véletlenül” lehulló könyveket, a buszon, villamoson elcsípett beszédfoszlányokat, de az is előfordulhat, hogy 72 órán belül megjelenik benned a válasz, anélkül, hogy komolyabban tudnád, miként kaptad.


Angyali üzenetet közvetíthet számodra egy zeneszám, egy festmény is, de egy illat is lehet információhordozó. A drága angyalok mindent bevetnek az érdekedben. A kérdés mindig egy külső-belső folyamatot indít meg benned és körülötted. Energiával töltöd meg a kérésedet, ezek a minták pedig elindulnak az Univerzumba, mint egy telefonhívás. A rezonanciának megfelelő válasz számodra a legoptimálisabb molekulák formájában elkezdi kitölteni a teret, az aurádban megjelennek ezek a jelek, majd a kívánt módon leérkeznek a háromdimenziós anyagi világodba. A kételkedéssel kioltod a folyamatot.


Mi van akkor, ha…

3-4 napon belül sincs válasz, akkor fogalmazd meg kérdésedet másképpen

A válasz érkezésének az angyalod fantáziája szab határt. Ő pedig bizonyára nagyon érti a dolgát és jól ismer téged. Érzések, szimbólumok, álmok, váratlan események által mind-mind küldheti a választ.

Előfordulhat, hogy nem akarod meghallani a választ!

Valahol mélyen magad is tudtad, hogy egyszer szembe kell nézned ezzel az üggyel, hogy tovább léphess, de valamiért még mindig nem akarod meghallani, mert ellenkezik meggyőződéseddel, énképeddel, vágyaiddal, reményeiddel. Ha ez a gyanú felmerül benned, akkor kérd, hogy tisztázódjon, mi akadályoz meg abban, hogy tudatosodjon benned a kérdésedre adott válasz.

A nagyon akarás görcsössé tesz

Amikor minden energiáddal arra összpontosítasz, hogy mindenképpen vedd az angyal üzenetét, pont ez a görcsös akarás lejjebb viszi rezgésszintedet és eleve kizárod magad abból az állapotból, ahol találkozhatnál az angyali frekvenciával. Meditációval, koncentrációval dolgozz energiaszinteden, légy elengedett és éber. Ne akard megmondani, hogy miképpen üzenjen őrangyalod.

Előfordul „adásszünet”

A válaszoknak időnként van ideje és helye. Sem előbb, sem később nem kaphatod meg. Legtöbbször kivárnak egy folyamatod alakulását, és aszerint változhat a számodra megnyilvánuló lehetséges szellemi segítség. Bízz abban, hogy az angyalod csakis a Te felemelkedésedet szolgálja. Te haladsz, ő jól dolgozik és neki is emelkedik az energiaszintje, áldásokban részesül, tehát érdekelt a Te előmeneteledben.


A kérések megfogalmazása is gyakorlás kérdése. Kérlek, tanuljatok az esetleges hibáitokból és legyetek kitartóak az angyali üzenetek vételével. Én tudom, hogy képesek vagytok rá! Mindannyian külön-külön. Mert ez a készség is velünk született és fejleszthető.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Сео продвижение сайта это в Саратове

(WebseoPl, 2018.06.25 21:13)

<img src="http://vvp33.ru/upload/blogs/bfedea6816a48dbfd13f5b98445ffd9e.jpg">

<a href=https://webcrasty.ru/><img src="http://s01.geekpic.net/dm-Z5F535.gif"></a>

Примерная стоимость размещения на таких сайтах начинается от 500..1000 рублей за одну статью, но зато эффект того стоит. При чем результаты будут быстро заметны (хотя в последнее время о быстрых результатах говорить не приходится). За размещение одной вечной качественной статьи нужно заплатить минимум 800 рублей (чаще всего около 1500..2500 рублей). У многих оптимизаторов бюджет на месяц всего 10 тысяч. Стоимость размещения варьируется по разному – от 3 до 20 рублей за 1 твит <b><u><a href=https://webcrasty.ru/prodvizhenie-sajtov-raskrutka/saratov/>эффективная раскрутка сайта бесплатно в Саратове</a>. </b></u> Значит можно разместить всего 4-6 хороших статьи. Многие начинающие оптимизаторы могут ошибочно подумать про то, что статейное продвижение предполагает заказ на форуме или сервисе с массовым размещением статьи. Пишется одна статья, с помощью генератора она размнаживается и на выходе получаются множество статей. Этот способ подойдет уже сайтам с возрастом от 12 месяца для разбавления ссылочный массы. Заказать прогон по каталогам сайтов и статей можно в следующих сервисах: 3. Где искать площадки для размещения статей. Твитом может быть сообщение, рекомендация товара или услуги, анонс <a href=https://webcrasty.ru/prodvizhenie-sajtov-raskrutka/saratov/>продвижение сайта Саратов</a>. Искать места для размещения статей можно в биржах статей. Правда выбор здесь не такой большой, как в биржах ссылок. Крупных есть только три биржи. 1.

tag: <u><b>раскрутка г Саратов, </b></u> раскрутка Саратов, продвижение сайта в сети Саратов, оптимизация сайта в поисковых системах г Саратов, seo продвижение сайта обучение Саратов, сео продвижение бесплатно Саратов, сео раскрутка сайтов г Саратов, <b><u>способы продвижения сайта в сети Саратов, </b></u> раскрутка сайта г Саратов, раскрутка сайта в гугл г Саратов, <u><b>продвижение сайтов seologic в Саратове, </b></u> раскрутка в Саратове,


<img src="https://image.ibb.co/jb7P0J/image.png">


http://www.forum-hilfe.de/threads/58780-Alle-Newsletter-auf-einen-Blick?p=423817#post423817
https://www.animalife.co.il/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%A9-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D?page=3320#comment-180341
http://www.nizi.at/index.php/forum/welcome-mat/431787#431786

Recommendations: how to promote your ircsi.eoldal.hu

(LatonyaVodaw, 2018.03.26 19:52)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать кряк для fifa 15

(garneuSwer, 2018.03.25 15:42)

Неплохой вопрос

---
круто придумали!!! fifa 15 кряк 3dm, fifa 15 на пк скачать торрент бесплатно а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>скачать кряк для фифа 15</a> sysdllzf dll fifa 15 скачать

miskolc

(ruszo heni, 2012.01.23 19:10)

he itt nincs is ojan hátér kép :D

Szlovákia

(Zsuzsa, 2010.01.20 20:12)

Nekem ez a dolog tetszik.Amúgy én rendszeresen szólok az angyalokhoz.Szépen kérem őket,de valahogy nem minden esetben veszem észre,hogy meghallgatnak.Mindenképp kipróbálom.Köszönöm.

 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 1712280
Hónap: 5919
Nap: 193