Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Citromos ragyogásban

A citrom és a narancssárga tökéletesen megvilágítja a természetes fénytől szegény északi fekvésű helyiségeket. A rikító, intenzív sárga színek minden nap felvillanyoznak téged. Valóságos vitaminbomba tud lenni egy diszkrét, halványsárga fürdőszoba.Kékesen tökéletes

Igazi tiszta, megnyugtató szín. A friss levegő illatát, a szél fuvallatát hozza magával a térbe, majd teljesen betölti azt. Abban a helyiségben, ahol tágítani szeretnénk a teret, ez a remek szín lesz majd a tökéletes megoldás.Zöldben pompázva

A zöld képes regenerálni testünket és lelkünket a fürdőszobában. Egy nyugtató fürdő lágy zene, hozzá menta zöld árnyalatú csempe vagy festett fal. Semmi másra nem lesz szükséged ahhoz, hogy teljesen feltöltődhess.


Tudtad?

Az almazöld árnyalatok segítséget nyújtanak a szellemi munkákban és a döntéshozatalban.


Csont és fekete színek

Minden semleges szín lazító, nyugtató hatással bír. Ebben a mesés szabad térben bátran áramolhatnak a gondolataid, miközben garantáltan álomba ringatnak a fehér és a fekete szín összeállítások.Levendulában úszva

Ugye mennyire igaz az a mondás, hogy hallgassunk a megérzéseinkre? Még a színterapeuták is nyugodt szívvel ajánlják a lilát az indigó és az intuíció fejlesztésére. A lila szín gazdagságot, határozottságot tükröz. Igaz réges-rég csak a királyi családok viselhettek lila öltözéket, de manapság már a kreatív kibontakozás alapjává lett ez a mesés szín.


Tudtad?

A feng shui szakértők szerint a lila az álomlátók és a látnokok színe.
Tipp: Színkör segítségév

Már a személyes kuckóból megtudhatjuk, hogy ki milyen életet él!

Szingli birodalom

Egy szingli nő hálószobája igen egyszerű világos színű bútorokkal berendezve. A meleg színek teljesen kimaradnak a szoba színvilágából, ahogy kimarad az illető életéből a tűz. Nem akarja magát emlékeztetni arra, hogy nincs társ az oldalán. Az efféle birodalomban a pihenés, vagy egy alkalmi hálótárs kapja a főszerepet.


Családi hálószobák

Sokan jó érzéssel emlékeznek vissza arra, hogy milyen is volt reggelente gyerekként bebújni a szülei ágyába. Az ágynemúk illata életünk végéig benne marad az orrunkban. A nagy családi alvások számára egy széles franciaágy a legmegfelelőbb, így a csemeték is és a szülők is kényelmesen elférnek. Nagyon fontos, hogy az ágy a lakás egyik csendes, nyugodt helyiségében álljon, ahol a család bármely tagja akár napközben is bátran lepihenhet.


Tipp: Ha az ágyra nem fér fel mindenki, akkor a padlóra terített hálózsákokon és paplanokon is pihenhet a család.

30 felett már a nyugalom szigetére vágyunk

Minél idősebbek leszünk, annál jobban ragaszkodunk megszokott kis fészkünkhöz, a tárgyainkhoz, amelyek nyugalommal töltenek el bennünket, és nosztalgiázhatunk a régi szép emlékek közepette.
A kis éjjeli szekrényt díszítő lámpák mesés hangulatot biztosíthatnak számodra. Vidám, fiatalos színekkel pompásan érezheted magad. Érdemes a nappaliban egy kényelmes pihenősarkot is kialakítani az ablakok alatt. Olvasáshoz, zenehallgatáshoz, a barátok megvendégeléséhez ideális környezet.


40 felett már megteremtjük számunkra a nyugalom szigetét

Ha nyugodt, rusztikus hangulat megteremtését szeretnénk, a legideálisabb egy kovácsoltvasból készült ágy, és sötétebb barna bútorok kompozíciója. Így igen elegánsan mutathatnak egymás mellett. A tompított fénnyel megvilágított hálószoba nyugodtságot, melegséget áraszt. Az ágy mellet lévő éjjeliszekrény hangulatos olvasólámpájának sárga fénye mellett, jól esik majd egy izgalmas könyvet elolvasni.

 

Csöppenj az Ezeregyéjszaka meséibe

Most már nem kell álmodoznod arról, hogy milyen is lehet a mesés Kelet hangulata. Ha egy ilyen elegáns, hangulatos ágyneműbe burkolózhatsz, biztos lehetsz benne, hogy nem marad el a varázs. Minden este hercegnőként térhetsz nyugovóra.


Mintakreáció

A csíkos, fiatalos ágynemű huzatot a saját hangulatunk szerint forgathatjuk.


Virágos, tarka

Minél tarkább egy ágynemű annál vidámabbá tehetjük kis szerelmi fészkünket.


Csíkos és tarka

A feltű;nő virágos ágyneműhuzatok a világos színű berendezések, és a szintén fehérre vagy diszkrét színre festett falak mellett érvényesülhetnek.


Tipp:
A lepedők színét mindig az ágyneműhuzat mintájához válasszuk ki. Ha huzat egyik oldala pl. csíkos, a másik oldala pedig virágos, akkor a lepedő pl. a huzat egyik csíkjának színéhez válasszuk.


Napfürdőben

A narancssárga színkavalkád élénkítően hathat rád, és jókedvre derít. Üde és meleg érzést biztosít a számodra.

Tipp: Mesés ágyneműhuzataid már magunkban feldobhatják a hálószobádat. Egy-két aprósággal, mint pl. váza, potpourri tálak, olyan hatást érhetsz el, mintha a lecserélted volna a szoba berendezését.


Elegáns

Az elegáns ágyneműhuzatok arról árulkodnak, hogy gazdáik számára igen fontos a szexualitás és az esztétikai élmények.

A különleges minták kedvelőinek

Ha magunk varrjuk a huzatokat, érdemes olyan mintázatú anyagot választanunk, amelyból egy nagyobb ágytakarót is készíthetünk.Nosztalgikus színek

A világos vagy teljesen csont fehér ágynemü huzatok bármilyen hálószoba berendezéshez illenek. Mindig a tisztaság érzését fogják kelteni.


Tipp: Újra divatba jöttek a csipkebetétes huzatok.

Segítség mosáshoz, vasaláshoz

Tipp:
A huzatokat sose hagyjuk a mosógépben vizesen. Amint lejárt a program,azonnal húzogassuk simára és teregessük ki őket.

1) Minden huzat más és más, ezért nem árt minden újdonsült ágynemü huzat vásárlásánál jól áttanulmányoznod a címkéjét, mert annak jelzéseiből tudhatod meg:
- milyen hőmérsékleten szabad mosni
- szabad- e vasalni vagy szárítógépbe tenni

2) A színes, tarka huzatot minden mosás előtt érdemes kifordítani, hogy ne fakuljon a színe. Vásárolj a színes anyagokhoz színes ruhákhoz ajánlott folyékony mosószert vagy mosóport.
A fehérítős adalékot tartalmazó mosószerek gyorsan kifakíthatják a tarka anyagokat.

3) Ha csont fehér vagy világos ágyneműd van, sose használj a tisztításához folyékony mosószert, mert az nem tartalmaz optikai fehérítőt. A huzat könnyen elszürkülhet, ha folyékony mosószert használsz.

4) Mindenképp érdemes öblítőt is használnod, mert az öblítő kíméli az anyag szálait, és könnyebbé teszi számodra a vasalást.

5) Az ágynemű;huzatok elég nagy méret

űek, ezért egyszerre csak 1-2 huzatot ajánlott mosni.
Az ágynemű túlságosan összegy

űr

óhet, és nagyon nehéz lesz vasalni.

6) Ha szárítógépet használunk, mindenképp a kíméló programot válasszuk.

7) Könnyebbé teheted a vasalást, ha még nedvesen kezded vasalni a huzatokat.

8) A vasalás közben megszáradt huzatokra érdemes vizet permetezni.

9) Az ágynemű jól összehajtogatva sokkal kisebb helyet foglal a szekrényben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

CSIKSZEREDA ERDELY

(OLGI, 2012.07.19 21:14)

NAGYON SZEP AZ OLDALAD ,SOK SZEP HASZNOS DOLOG VAN UDVOZOLLEK

6710. Szeged, Kapisztrán út 49.

(Bessenyeiné D. Éva, 2009.12.14 23:03)

Az én színvilágom!
Csodálatos!
Teljes szívbemből gratulálok!
Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a sok csodának!
Évi Szegedről

mucika26@yahoo.com

(vajda hajnalka, 2008.12.20 15:48)

szia oromteli boldog karacsonyt kivanok neked es csaladodnak szivesen nezem az oldalad udvozlet hajni marosvasarhelyrol

 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Június / 2022 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 1694710
Hónap: 6503
Nap: 220