Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Az egyik ok, ami miatt félünk az angyali útmutatástól, az, hogy megerősödünk általa

A mindenható Teremtő formájára lettünk megalkotva, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Emiatt mindannyian rettentően erősek vagyunk. Ennek ellenére sokan közülünk úgy viselkednek, mintha a külső erők boldogtalan és tehetetlen áldozatai lennének.

 


 

Az igazság az, hogy nagyon gyakran félünk erősek lenni

A nők például sokszor azt hiszik, hogy az erő egyenlő az agresszivitással, ami taszítóvá tesz egy nőt. Emiatt nagyon sok nő attól fél, hogy elhagyják vagy kritizálni fogják, ha hagyja, hogy felragyogjon belső erejének fénye. A férfiak általában attól félnek, hogy túlságosan is hataloméhessé válnak, sőt vissza fognak élni a hatalmukkal, és emiatt személyes erejük nagy részét elhagyják. Mindkét nem fél attól, hogy rosszul fogja használni a hatalmát, és akaratlanul tévesen ítélhet meg, és ezáltal megbánthat másokat.

 


 

A megerősítés

Azt tapasztaltam, hogy a “megerősítés” az egyik legjobb módja annak, hogy legyőzzük az isteni eredetű hatalmunk elfogadásától való félelmünket. Valószínűleg tudod, hogy a megerősítés olyan pozitív kijelentés, amely itt és most hangzik el, és azt állítja, hogy az, aminek a megvalósulását kívánod, már be is következett. Például: “Nagyon boldog és szerető házasságban élek”, “A testem erős és egészséges” vagy “Minden adósságomat visszafizettem”.

 


A megerősítések azért működnek, mert a sokszor elismételt mondatok segítenek átprogramozni az elme elvárásait, és ezek az elvárások önmagukat megvalósító próféciákat hozhatnak létre. Emellett ha valami pozitív dolog megtörténésére vágysz, akkor nagyobb a valószínűge annak, hogy olyanok lesznek a cselekedeteid, amelyek pozitív eredménnyel járhatnak.

Mutatok egy erőteljes gyógyító megerősítést, amely segít legyőzni a hatalmad elfogadásával kapcsolatos félelmeidet. Erős meggyőződéssel mondd el ezt a pár szót – akár hangosan, akár magadban – kétszer egymás után minden reggel, valamint akkor, amikor úgy érzed, hogy félsz hatalmasnak vagy erősnek lenni:


“Biztonságos számomra az, hogy hatalmam legyen. Tudatában vagyok a hatalmamnak, amely szerető módon, mindenki számára hasznot hozóan működik.”


Ha a múltban visszaéltél a hatalmaddal, akkor az angyalok emlékeztetni fognak arra, hogy te és a körülményeid azóta fejlődtetek. Az angyalok azt mondják:
“Ma érzékenyebb vagy a körülötted levők érzéseire, és ez a tudat segíteni fog neked abban, hogy ne okozz nekik fájdalmat a hatalmaddal. Most gyakorlatilag képtelen vagy annyira visszaélni a hatalmaddal, mint korábban.”

Képes vagy arra, hogy erős és hatalmas legyél, mégpedig olyan módon, hogy az mások javára váljon. Például az angyalok segíthetnek neked abban, hogy folyamatosan inspirálj másokat, vagy olyan foglalkozást segítenek neked találni, amellyel másokat szolgálhatsz (például tanítás, gyógyítás, tanácsadás).


Ne félj erősnek lenni!

Kérd az angyalokat, hogy segítsenek neked megszabadulni mindenféle ezzel kapcsolatos félelemtől. Egyszerűen csak gondolj a kérésedre, például erre: “Arra kérlek benneteket, hogy lépjetek be a szívembe és a tudatomba, és távolítsatok el mindent, ami meggátol abban, hogy élvezzem az isteni eredetű hatalmamat.”

Kézzelfogható mozgást fogsz érezni a testedben, amivel az angyalok azt mutatják, hogy válaszolnak a kérésedre. Ez a módszer különösen hatékony, ha lefekvés előtt végzed el, mert így az angyalok álmodban tudnak veled dolgozni.


Én nem érdemlem meg...

Egy másik gyakori félelem, amely elzárja a spirituális fülünket, abból fakad, hogy azt hisszük, nem vagyunk érdemesek az angyalok figyelmére, vagy pedig valamilyen okból nem érdemeljük meg azt, hogy boldogok legyünk. Az isteni útmutatás mindig arra vezet téged, hogy élvezd az életet, amelyet a Teremtőd megalkotott a számodra: a harmóniával, növekedéssel, bőséggel és szeretettel teli életet. Ha attól félsz, hogy nem érdemled meg ezeket az istenadta ajándékokat, akkor valószínűleg el fogod taszítani magadtól az isteni segítséget. Például azért is gondolhatod azt, hogy nem érdemled meg azt, hogy az angyalok odafigyeljenek rád, mert elítéled magad valamiért, vagy pedig bűnösnek érzed magad valamely elkövetett hibád miatt.

Abban hiszünk, hogy Isten szeretete feltétel nélküli, de mégis érdemtelennek érezzük magunkat a jelenlegi állapotunkban arra, hogy elfogadjuk a segítségét. Azt gondolhatod:
“Még nem állok készen a boldogságra. Először el kell érnem azt, hogy lefogyjak, lediplomázzak, kifizessem a számlaimat stb., és csak azután fogom megérdemelni a boldogságot...”

Ez arra hasonlít, mint amikor az ember kitakarítja a lakást, mielőtt a tulajdonos megjönne. Visszafelé működik. Ahhoz, hogy Isten adni tudjon, olyan emberre van szükség, aki szívesen elfogadja ezt tőle. Ha el tudod játszani az elfogadó szerepét, akkor segítesz Istennek megvalósítani azt a vágyát, hogy adhasson.


Ha megengeded az angyaloknak azt, hogy segítsenek és támogassanak téged, akkor jobb helyzetben leszel ahhoz, hogy segíthess másoknak. Például az angyalok segíthetnek neked abban, hogy vidámabb ember legyél, és így az optimista hozzáállásoddal inspirálni tudj másokat, vagy segíthetnek olyan karrierbe kezdeni, amellyel másoknak segíthetsz.

Másszóval, ha hagyod, hogy az angyalok segítsenek neked, másokon segítesz. Ezért gondolj erre így:
megérdemled azt, hogy adjál. Hagyod-e az angyaloknak azt, hogy segítsenek neked, és így adni tudj másoknak? Isten és az angyalok folyamatosan próbálnak segíteni nekünk. Itt a “próbálnak” a kulcsszó, hiszen nem tudják ránk erőltetni a segítséget.

Kérnünk kell azt, hogy segítsenek nekünk, és meg kell nyílnunk ahhoz, hogy elfogadjuk a segítségüket. Hálásan fogadd el az isteni útmutatást és más segítséget, és legyél tudatában annak, hogy ezeket az ajándékokat tovább fogod adni másoknak.

 

 

 

 

 

Mindig nyerünk, ha beinvitáljuk az angyalokat az életünkbe

Hogy jobban megismerhesd a téged körülvevő angyalsereget, talán kezdjük azzal, milyen szerepet is tölthetnek be. Itt a földön háromféle angyal lehet a segítségünkre:1. Őrangyalok

Őrangyala mindenkinek van, nincs kivétel. Találkoztam olyan emberekkel, akik azért kételkedtek benne, hogy volna őrangyaluk, mert szerintük nem érdemelték meg. Kérlek, vedd tudomásul, hogy igenis van őrangyalod, ez egész biztos.


Ez az angyal mindig melletted áll, a születésedtől fogva egészen addig, míg a mennyekbe nem kerülsz. Ez az angyal feltétel nélkül szeret téged, jobban, mint bárki más e földön. Az őrangyalod gondoskodik róla, hogy biztonságban légy, hogy megkapd az égi irányítást.


A vezető nem avatkozhat bele a szabad akaratodba, nem hozhat helyetted döntéseket. Azért van melletted, hogy általános tanácsokat adjon, vigasztaljon, és ha kell,előre figyelmeztessen és megóvjon. A legtöbb ilyen őrző szellem meghalt kedves rokonunk, nagyszülőnk, jó barátunk.

Az őrző szellemedet lehet, hogy életében nem is ismerted, meghalt, mielőtt megszülettél volna. De ez a szerető lény ott volt a születésednél, és azóta is veled van minden nap. Ugyanúgy, ahogyan te érdeklődsz és igyekszel gondját viselni fiatalabb családtagjaidnak, ugyanúgy gondoskodik rólad, még ha nem is ismerted őt fizikai valójában.

Az őrző szellemek elláthatják az őrangyal feladatát is, abban legalábbis, hogy ők hozhatnak ajándékokat az életünkbe.A legfőbb különbség, hogy az igazi őrangyalok, akik sosem voltak élő emberek ezen a földön, magasabb és vibrálóbb energiával rendelkeznek. Azok az emberek, akik meg tudnak érezni egy szellemi jelenlétet, el is tudják mesélni, szinte kézzel fogható a két érzékelés közti különbség.


A tisztánlátók szerint az angyalok aurája fényes tiszta fehér, a vezérlő szellemé nem olyan fényes, és néha kékes árnyalatú.

Ők a fény teremtményei, akik hívásunkra jönnek, ha irányításra, segítségre, védelemre, vigasztalásra van szükségünk. Isten vigasztaló gondolataiból teremnek az angyalok. Azért vannak, hogy segítsenek nekünk, különösen akkor, ha a mi célunk is örömet, boldogságot, gyógyítást hozni a világba. Kérj annyi angyalt, ahányra csak szükséged van, hogy körülvegyenek. Kérj angyalokat, hogy vegyék körül szeretteidet, otthonodat, üzletedet. Az angyaloknak örömet okoz az, ha segíthetnek, és csak azt kérik, néha ne felejtsd el mondani: köszönöm!3. Arkangyalok

Ők felügyelik az őrzőangyalokat és az angyalokat itt a földön. Nevezhetnénk talán a földi angyalok főnökének is őket. Arkangyalokat akkor szólíts, ha erős és azonnali segítségre van szükséged.

Miután az angyalok teljesen spiritulis lények, nem korlátozza őket sem a tér, sem idő. Egy arkangyal egyszerre sok, különböző helyen lévő embernek is tud segíteni. Szóval, szólitsd csak nyugodtan az arkangyalokat. Hívásod édes zene az angyaloknak.

A “szabad akarat törvénye” miatt az angyalok nem avatkozhatnak az életünkbe, hacsak konkrétan a segítségüket nem kérjük.A kivétel ez alól az életünket veszélyeztető helyzet, amikor, ha nem lépnének közbe, időnk lejárta előtt halnánk meg.

Az angyalok és arkangyalok abban a pillanatban jönnek, hogy te szólítod őket. Nem kel formálisan “meghívnod”őket, nem kell előírt szertartást végigcsinálnod, még az se kell, hogy szavakba öntsd a gondolataidat. Az egyszerű és rövid gondolat elég. Ha őszinte a kérésed, az angyalok azonnal a segítségedre jönnek válaszképpen, néha még ki sem mondtad az egész fohászt.Honnan tudhatod, hogy a közeledben angyalok vannak?

Érzed az angyalok jelenlétét

Talán csak egy pillantásnyi meleg simogatás az arcodon, a karodon, a kezeden. De lehet, úgy érzed, átölelnek, a szárnyuk megérinti a bőrödet. A légnyomás megváltozik, ha angyal jelenik meg a szobában. Mintha besűrűsödne, mintha egy felhő azért szállt volna oda, hogy téged védjen a forróságtól. Néha a szoba hőmérséklete is változhat, és van, hogy egy pillanatra valami finom, meg nem határozható illatot érzel. Ha az angyalok átölelnek, a szívedet melegség és nem e földi szeretet járja át.
Látod az angyalok jelenlétét

Néha csak egy fehér fény-villanás, amit csak a szemed sarkából veszel észre, jelzi, hogy ott áll melletted az angyal. Egy tollpihe jelenik meg a semmiből. És a gyönyörűséges angyal, akit ott látsz a besötétített szobában, vagy a barátod, tanítód mellett, mind látogatók az angyali királyságból.
Hallod az angyalok jelenlétét


Szeretetteljes suttogást. hallasz, amely arra késztet, hogy javíts az életeden. .Vagy egy kiáltást: vigyázz! Egy hang mélyen benned arra bíztat, nyugodtan nyúlj csak a csillagok után, édes zene szól valahonnan. Az angyalok ilyen hangokat keltenek.


Tudod, hogy jelen vannak az angyalok

Ha egyszer csak valami hatalmas ötlet jut eszedbe, ami alapjában megváltoztatja az életedet, akkor az angyal épp most hozta meg szívedbe az égi üzenetet. Ha tudod, érzed, hogy az angyalok ott vannak a közeledben, bízz meg a tudásodban.


Megtapasztalod, hogy az angyalok ott vannak melletted

Mikor csodával határos módon épp kikerültél valami, akár kisebb tragédiát, ha a megfelelő ajtó épp a megfelelő időben nyílik ki előtted, tudod nagyon jól, hogy a háttérből az angyalok segítenek. Ha a természet ölén sétálsz és szabadnak, boldognak érzed magad, biztos lehetsz benne, az angyalod ott sétál melletted.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

accso08@citromail.hu

(Patai Attila, 2009.07.10 18:24)

Nagyon jo a leirás és nagyon tetszik. Tulajdonképpen az egész emberiségnek mindezek a dolgok megadatottak, csak tudni kell használni.

 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 1620197
Hónap: 4944
Nap: 165